TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

banner1

Новини

Уведомление за инвестиционно намерение

16-05-2016 Hits:2931 Документи ВиКлима - avatar ВиКлима

Уведомление за инвестиционно намерение от "Виванс"ЕООД -с.Златоустово, община Маджарово, с приложение №2 към чл.6  от Наредба за извършване на оценка на въздействието върху околната среда и обява до заинтересованите страни. http://www.madzharovo.bg/new/main.php?module=news&nws_cat_id=3

Read more

Препоръки при купуването на климатик

27-10-2014 Hits:3275 Документи ВиКлима - avatar ВиКлима

Препоръки при купуването на климатик: Искам да споделя с настоящите ни и бъдещи клиенти факти от работата на климатиците през изминалите тежки зимни дни през които температурите паднаха под -20 градуса и така. 1.Марка от която не сме имали оплаквания е Мицубиши Електрик. Всички модели работят  много добре и под -20 градуса.Имаме човек който топли целия си апартамент от 75 квадрата с една MSZ/MUZ FD50VA.Преди сезона сме монтирали над 50 климатика от марката Mitsubishi Elektrik. 2.С марката Фуджитсу(GENERAL) сме имали проблем  с замръзване...

Read more

Интересни факти

24-10-2014 Hits:3032 Документи ВиКлима - avatar ВиКлима

Защо трябва да се купуват инверторни климатици? Инверторните климатици работят по добре от конвенционалните защото съществува управление на компресора което спомага за намаляване на оборотите при вече достигната температура в помещението. Тези климатици имат много предимства като нисък шум, работа при ниски температури, икономия на електроенергия. При избора на климатик не трябва да се прави компромис с качеството понеже повечето нискобюджетни климатици били то и инверторни създават доста неприятности и в крайна сметка при някои клиенти довеждат до там че те...

Read more

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/viklima/public_html/templates/viklima/lib/framework/helper.layout.php on line 118

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/viklima/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

Документи

Уведомление за инвестиционно намерение от "Виванс"ЕООД -с.Златоустово, община Маджарово, с приложение №2 към чл.6  от Наредба за извършване на оценка на въздействието върху околната среда и обява до заинтересованите страни.

http://www.madzharovo.bg/new/main.php?module=news&nws_cat_id=3

Препоръки при купуването на климатик:

Искам да споделя с настоящите ни и бъдещи клиенти факти от работата на климатиците през изминалите тежки зимни дни през които температурите паднаха под -20 градуса и така.

1.Марка от която не сме имали оплаквания е Мицубиши Електрик. Всички модели работят  много добре и под -20 градуса.Имаме човек който топли целия си апартамент от 75 квадрата с една MSZ/MUZ FD50VA.Преди сезона сме монтирали над 50 климатика от марката Mitsubishi Elektrik.

plasma-duo

2.С марката Фуджитсу(GENERAL) сме имали проблем  с замръзване но след съответните процедури с топла вода нещата се върнаха в нормалния ход на нещата.

asha791214 lgc

3.Фреон не сме допълвали на наши машини така правим монтажите че да не се налага.

air.conditioner.freon

4.Останалите марки няма да ги коментирам понеже са все конвекционални климатици които просто не са пригодени за ниски температури.

air.conditioner.broken

Управител на фирма ,ВИ, ЕООД.

Защо трябва да се купуват инверторни климатици?

air.conditioner.invertor

Инверторните климатици работят по добре от конвенционалните защото съществува управление на компресора което спомага за намаляване на оборотите при вече достигната температура в помещението. Тези климатици имат много предимства като нисък шум, работа при ниски температури, икономия на електроенергия. При избора на климатик не трябва да се прави компромис с качеството понеже повечето нискобюджетни климатици били то и инверторни създават доста неприятности и в крайна сметка при някои клиенти довеждат до там че те избягват закупуването на климатична техника и преминават към други алтернативни източници на отопление или охлаждане. За правилната работа на климатичната система от голямо значение е правилно изпълнения монтаж. За неговото осъществяване трябва да се отдели повечко време до 3 или 4 часа. Когато човек може да отдели повече средства е желателно да се спре на климатици от марката МИЦУБИШИ ЕЛЕКТРИК. В досегашната ни практика не веднъж сме демонтирали подобни машини които са работили над 10 години без забележка. Близки до тези машини са и климатиците произведени за японския пазар които предлагаме на нашия сайт. Когато човек опре до това дали да си вземе нов нискобюджетен климатик и втора употреба японски винаги трябва да предпочете японски. Гаранциите са еднакви като период но качества като средно годишен разход на енергия, коефициент COP, ниско ниво на шум, допълнителни екстри и други наклоняват везните в полза на японските климатици. Дори и най старите машини имат далеч по добри показатели от много от по новите защото не е правено компромис с материалите. Да не говорим че на някои климатици пластмасата от която са направени прилича на кофички от кисело мляко.

Варненец топли водата на цял блок с климатик

air.conditioner.freonВнимание драги клиенти!!! Повечето колеги претупват работата монтаж на климатик не се прави за два часа в повечето случаи не се ползват необходимите инструменти и материали и след това
всички разходи са за ваша сметка.

Сплит системите не са стандартни електроуреди, които се разопаковат, включват в контакта и започват да работят веднага. За нормалната им работа и инсталация са неоходими специалиални инструменти и познания.

Извършваме монтаж също и на закупени климатици от хипермаркетите за домакинска техника и нашите условия и цени ви задоволяват, можете да поръчате монтаж. Ние ще монтираме перфектно Вашия климатик и ще го поддържаме гаранционно в съответствие с гаранционните условия.

Прочети още: Правилен монтаж на Климатици

1981969 748497171856881 6469915301582893898 n

img 5635

img 5636

img 5637

img 5638

img 5640

img 5642

img 5643

img 5644

img 5647

img 5649

.

ВиКлима - чист комфорт

viklima.logo

Фирма ВИ ЕООД е специализирана в областта на климатичната и вентилационна техника.Наш приоритет е да изградим качествено и в срок възложения ни обект. Всичко е съобразено с желанията на нашите клиенти в съотвествие с техническите възможности.

Фирма ВИ ЕООД разполага с висококвалифицирани кадри  като това допринася за високото качество на нашата работа.

В тези трудни времена на криза ние разбираме вашите проблеми и имаме индивидуално решение за всеки .Не винаги търсенето на ниска цена решава дадената ситуация. Както се изрази един наш доволен клиент " Не съм толкова богат че да купувам евтини неща.!!!

fp.mapsМоже да посетите нашият магазин на адрес ж.к. ВРАЖДЕБНА УЛ.25, No.21.

 

fp.logoФирмата ВИ ЕООД  работи с повечето от големите вносители на климатични и вентилационни системи в страната.

 

fp.airЗа всички клиенти предлагаме безплатна консултация и оглед на място. Ние извършваме климатични услуги в цялата страна.

 

fp.bonusЗа всеки доведен клиент вие получавате бонус, какъв точно е той обадете се за да разберете!!!