TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

banner1


Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/viklima/public_html/templates/viklima/lib/framework/helper.layout.php on line 118

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/viklima/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

Интересни факти

Защо трябва да се купуват инверторни климатици?

air.conditioner.invertor

Инверторните климатици работят по добре от конвенционалните защото съществува управление на компресора което спомага за намаляване на оборотите при вече достигната температура в помещението. Тези климатици имат много предимства като нисък шум, работа при ниски температури, икономия на електроенергия. При избора на климатик не трябва да се прави компромис с качеството понеже повечето нискобюджетни климатици били то и инверторни създават доста неприятности и в крайна сметка при някои клиенти довеждат до там че те избягват закупуването на климатична техника и преминават към други алтернативни източници на отопление или охлаждане. За правилната работа на климатичната система от голямо значение е правилно изпълнения монтаж. За неговото осъществяване трябва да се отдели повечко време до 3 или 4 часа. Когато човек може да отдели повече средства е желателно да се спре на климатици от марката МИЦУБИШИ ЕЛЕКТРИК. В досегашната ни практика не веднъж сме демонтирали подобни машини които са работили над 10 години без забележка. Близки до тези машини са и климатиците произведени за японския пазар които предлагаме на нашия сайт. Когато човек опре до това дали да си вземе нов нискобюджетен климатик и втора употреба японски винаги трябва да предпочете японски. Гаранциите са еднакви като период но качества като средно годишен разход на енергия, коефициент COP, ниско ниво на шум, допълнителни екстри и други наклоняват везните в полза на японските климатици. Дори и най старите машини имат далеч по добри показатели от много от по новите защото не е правено компромис с материалите. Да не говорим че на някои климатици пластмасата от която са направени прилича на кофички от кисело мляко.

Варненец топли водата на цял блок с климатик

ВиКлима - чист комфорт

viklima.logo

Фирма ВИ ЕООД е специализирана в областта на климатичната и вентилационна техника.Наш приоритет е да изградим качествено и в срок възложения ни обект. Всичко е съобразено с желанията на нашите клиенти в съотвествие с техническите възможности.

Фирма ВИ ЕООД разполага с висококвалифицирани кадри  като това допринася за високото качество на нашата работа.

В тези трудни времена на криза ние разбираме вашите проблеми и имаме индивидуално решение за всеки .Не винаги търсенето на ниска цена решава дадената ситуация. Както се изрази един наш доволен клиент " Не съм толкова богат че да купувам евтини неща.!!!

fp.mapsМоже да посетите нашият магазин на адрес ж.к. ВРАЖДЕБНА УЛ.25, No.21.

 

fp.logoФирмата ВИ ЕООД  работи с повечето от големите вносители на климатични и вентилационни системи в страната.

 

fp.airЗа всички клиенти предлагаме безплатна консултация и оглед на място. Ние извършваме климатични услуги в цялата страна.

 

fp.bonusЗа всеки доведен клиент вие получавате бонус, какъв точно е той обадете се за да разберете!!!